Groei Groepen

De gemeente is verdeeld in kleinere groepen, deze groepen noemen wij "Groei Groepen". Deze "Groei Groepen" bestaan vaak uit 8 tot 15 personen. Een "Groei Groep" komt tweewekelijks of maandelijks bij elkaar en trekken samen op. Bij de "Groei Groepen" is er ruimte voor ontspanning, gebed, samen eten, studie's uit de Bijbel en creativiteit. Bovendien helpt de kring elkaar als het gaat om praktische en geestelijke vragen. 

Er zijn verschillende groeigroepen waar je je kan aansluiten zoals de groeigroep "Creatief". In deze groeigroep delen we ideeën en inspireren we elkaar om te groeien in ons geloof en artistieke talenten. Of je nu schildert, handlettert knutselt, of iets anders creatiefs doet. 

Ook zijn er groeigroepen voor mensen die graag diep de Bijbel in duiken of een groeigroep speciaal voor alleenstaanden. Daarnaast zijn er nog vele andere soorten groeigroepen.

Mocht je hier meer over willen weten stuur dan een appje naar onze voorganger Denis 06-1906 4467 of neem contact op via het contactformulier.