Jeugd

Welkom bij het leukste onderdeel van onze website: het jongerenwerk van de Opstandingskerk! Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en op zoek naar leuke activiteiten, nieuwe contacten, en verdieping van je geloof? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn de YouMe’s van de Opstandingskerk. Opgedeeld in drie groepen (de tieners, de jeugd en de jovo’s (jongvolwassenen)), komen we elke week op zaterdagavond bij elkaar. 

We vinden het waardevol om elkaar te kunnen ontmoeten in vriendschap en gezelligheid. Daarom is er een speciaal jeugdhonk waar je na de dienst op zondag samen kunt komen om bij te kletsen of spelletjes te doen.

We bieden een jaarprogramma met veel afwisseling. Zo is er om de week op zaterdagavond een bijbelstudie en een opbouwavond. Opbouwavonden zijn avonden met afwisselende activiteiten, zoals thema-avonden met sprekers, spelletjesavonden, en sportavonden. De opbouwavonden zijn voor alle YouMe’s, de bijbelstudies vinden plaats in kleinere leeftijdsgroepen (zie onder). Naast de wekelijkse activiteiten organiseren we jaarlijks twee weekenden en een nieuwjaarsgala in een leuk thema. Het seizoen sluiten we af met een gezamenlijke activiteit.  

Zowel de opbouwavonden (oneven weken) als de bijbelstudies (even weken) vinden plaats in de Opstandingskerk om 20:00 uur. Kom gerust binnenlopen, we kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Tieners
Zodra je op het voortgezet onderwijs komt, ben je welkom bij de tieners. We proberen de bijbelstudies te combineren met veel gezelligheid, leuke gesprekken en spelletjes. Je bent van harte welkom bij de tieners onder leiding van Daniël van ‘t Zand. Daniël werkt als pedagogisch medewerker op twee basisscholen en heeft een passie voor jonge jeugd. Ben je 12 -15 jaar, sluit je dan aan bij onze tienergroep en stuur een appje naar Daniël: 06-37322170.

Jeugd
Voor de jongeren van 16 -18 jaar is er de jeugdgroep. Joshua en Elmatine Douma nodigen je van harte uit om samen te ontdekken wie God is. Interesse om nieuwe mensen te ontmoeten en met andere jongeren over het geloof te praten? Samen de bijbel en andere interessante thema’s te bespreken? Kom dan vooral eens langs op de Bijbelstudieavonden bij Joshua en Elmatine douma: 06-33224554.

Jovo’s
Ben je tussen de 19 en 23 jaar dan nodigen we je van harte uit om aan te sluiten bij de jovo-groep. Met een groep enthousiaste jonge mensen willen we God meer en meer leren kennen. Daarnaast wordt je op een ontspannen manier uitgedaagd om bijbelstudies voor te bereiden. Gerhard en Tineke de Vries hebben een passie om samen met jongvolwassenen te ontdekken wat God mee wil geven door de Bijbel. Zin om eens te komen? Stuur een bericht naar 06-23413500.