Help elkaar

Ben jij nog mobiel en gezond? Haal boodschappen voor een ander!

Er zijn mensen die thuis moeten blijven vanwege gezondheidsredenen. Heb jij de mogelijkheid om boodschappen te doen? Geef je op en wij zorgen er voor dat je met iemand in contact komt die deze hulp goed kan gebruiken.

Bemoedigen is jouw ding? Stuur dan een kaart!

Er zijn mensen die door de huidige situatie niet of nauwelijks naar buiten kunnen en weinig tot geen mensen ontvangen. Zij kunnen wel een bemoediging van Gods liefde gebruiken. Als jij je opgeeft, zorgen wij dat je een aantal namen en adressen krijgt van mensen voor wie je kunt bidden en die je mag bemoedigen met een kaart.

Bezoeken is lastig, maar bellen kan nog steeds! Bemoedig een ander met een belletje.

Wat voor de crisis op zondag na de dienst kon, is nu helaas niet mogelijk. Veel mensen missen deze gezelligheid en daardoor ook de verbondenheid. Facebook en whatsapp is leuk, maar kan dit gemis niet vervangen. Een belletje heeft zoveel meerwaarde en kan zoveel verschil maken.

Heb je nog tijd en ben je handig? Zet je dan in voor kleine klusjes.

Het leven gaan door, ook tijdens deze crisis. Dingen gaan stuk en moeten gerepareerd worden. Ben jij handig en kun je hier tijd voor vrij maken, laat het ons dan weten. Wij zorgen er voor dat je in contact komt met iemand die jouw hulp goed kan gebruiken!

Kun je koken en wil je een ander hiermee blij maken? Laat het ons weten

Ben je ziek, dan mag je er niet uit. Maar misschien moet er wel gekookt worden. Een kant en klare maaltijd kan dan heel veel betekenen. Als jij het leuk vindt om te koken, dan is het misschien een kleine moeite. Doe een ander daarmee een groot plezier en geef je op.