YouMe's

Zit jij op het middelbaar, voorgezet of hoger(beroeps)onderwijs dan ben jij (tot de leeftijd van 23 jaar) van Harte welkom bij de YouMe’s! Dus lijkt het je leuk om aan te sluiten bij de jongeren van onze kerk? Kom dan gerust eens langs. Heb je vragen mail dan naar info@opstandingskerk.nl

Wij zijn de YouMe’s van de Opstandingskerk. Opgedeeld in de drie groepen: tieners, jeugd en jovo’s komen we elke week op zaterdagavond bij elkaar.

We bieden een mooi jaarprogramma met veel afwisseling, met zowel leuke ontspannen activiteiten als Bijbelstudies.  We vinden het waardevol dat jongeren elkaar kunnen ontmoeten in vriendschap en  gezelligheid. Daarbij hopen we met de bijbelstudies afgestemd op de leeftijd, bij te dragen aan de persoonlijke relatie met God.

Om de week is er een bijbelstudie avond en een opbouwavond. De opbouwavonden  worden afgewisseld met, thema avonden ondersteund door (bekende) sprekers, worship avonden,  spelletjesavonden en sportavonden.  De opbouwavonden vinden plaats in het jeugdhonk van de Opstandingskerk.  De bijbelstudie avonden zijn op 3 vaste thuisadressen.

Naast de wekelijkse activiteiten organiseren we jaarlijks twee weekenden, Ook sluiten we het seizoen af met een gezamenlijke activiteit.  Via een besloten Facebookpagina, Instagram en Whatsapp houden we je op de hoogte van al onze activiteiten. Hier op de website staat een actuele agenda met de basis informatie per week.

De YouMe’s zijn opgesplitst in 3 leeftijdsgroepen, namelijk de volgende:

Onze groepen

Tieners

Zodra je op het voortgezet onderwijs komt, ben je welkom bij de tieners. We proberen de bijbelstudies te combineren met veel gezelligheid. Eens in de twee weken ben je van harte welkom bij Theo en Nienke Mast. Ben je 12 - 15 jaar, sluit dan aan bij onze tienergroep!

Jeugd

Behoor je tot de leeftijd 16 tot en met 18 jaar, dan mag je bij de jeugdgroep aansluiten. Joshua en Elmatine Douma nodigen je van harte uit om bij hen thuis samen te ontdekken wie God is. Interesse om met je leeftijdgenoten over het geloof te praten en de bijbel en passende thema’s te bespreken? Kom dan vooral eens langs.

Jovo;s

Ben je tussen de 19 en 23 jaar, dan nodigen we je van harte uit om aan te sluiten bij de jovogroep. Met een groep enthousiaste jonge mensen willen we God meer en meer leren kennen. Ontdekken wat voor plan God met je heeft en wat Hij je mee wil geven door de Bijbel. .Gerhard en Tineke de Vries stellen hun huis open voor jong volwassenen, dus wees Welkom!