Lid worden

Misschien overweegt u lid te worden van de Opstandingskerk? Meldt u zich dan aan voor de Xplore Opstandingskerk, een korte introductiecursus. In twee avonden vertellen we u wie we zijn, wat we geloven en hoe we functioneren. U kunt dan gericht kiezen om lid te worden, als u wilt.

Van leden verwachten we dat ze actief participeren in het gemeenteleven. Samen optrekken als gemeente, met Jezus centraal. De ruimte om te groeien met je talenten en je eigen plek te ontdekken. We geloven dat je méér kunt worden dan wat je nu bent! De Opstandingskerk is een plek waar we er zijn voor elkaar, in mooie en ook in moeilijke tijden.

Meer weten? Of aanmelden voor Xplore Opstandingskerk? Neem contact op met Denis van der Bijl via: info@opstandingskerk.nl of via 06 – 19 06 44 67